PályázatokPályázatok
  • Építőipari és kertészeti szolgáltatások

Kertészeti szolgáltatások

Kertészeti szolgáltatások

Kertészeti szolgáltatások

Vállalatunk egyik fő tevékenységi területe a teljes körű kert- és parképítés, automata öntözőrendszerek telepítése, zöldterületek fenntartása és gondozása.

Nagy felületek gépi füvesítése

A füvesítés az egyik legtermészetesebb talajápolási eljárás, mely esztétikai szempontból is az egyik legfeltűnőbb. Nagy területek gépi füvesítése minden esetben a talaj megfelelő előkészítésével, tereprendezéssel kezdődik, amely hozzájárul a fűmag megfelelő fejlődéséhez.

Gyepszőnyeg telepítése

A gyepszőnyeg telepítése azon füvesítései módszerek közé tartozik, mely lehetővé teszi, hogy rövid időn belül csodálhassuk egybefüggő, zöld pázsitunkat. A gyepszőnyeg telepítése egyszerű feladatnak tűnhet, azonban számos olyan lépést tartalmaz, amely kellő szakértelmet igényel.

Öntözőrendszer telepítése

Az automata öntözőrendszer megfelelő telepítése megkönnyíti felgyorsult életünket, ugyanis helyettünk végzi el a munkát, mely eredményeként egy csodálatos zöld területben gyönyörködhetünk. Az otthonosság hangulatát erősíti a sugárzó kert, melynek egyik fontos eleme a megfelelő víz pótlása a növények számára.

Gépi és kézi fűkaszálás

Autópályák, gátak, utak melletti füves területek kézi- és gépi fűkaszálását vállaljuk.

Zöldterületek fenntartása

A teljes körű szolgáltatások nyújtásához elengedhetetlen a zöldterületek karbantartása, hiszen nem elegendő létrehozni, kiépíteni, hanem folyamatosan gondozni kell a növényeket. A bozótirtás, metszés, parlagfű mentesítés, gyepszellőztetés és egyéb növénygondozási munkálatok mellett, kisebb és nagyobb gyepfelületek karbantartását is igénybe vehetik. A gyepfelület karbantartása igény szerint magába foglalhatja a fű nyírását, a talaj tápanyag-utánpótlását műtrágyával, valamint az egy- illetve kétszikűek gyomirtását.

Növénykölcsönzés

Lehetőséget adunk kültéri és beltéri növények kölcsönzésére, melyeket széles választékú kaspóinkkal díszesebbé tehetnek. A dísznövények kölcsönzése remek lehetőség különböző rendezvények, kiállítások, konferenciák vagy akár esküvők környezetének színvonalasabbá tételéhez.

Parképítés

A parkok kialakítása a természet közelségét idézik elő a városban élők számára, valamint hatással vannak a levegő minőségére és az emberek hangulatán és képesek javítani. A parkok, kertek építése a növények telepítésétől, a füvesítésen és kisebb tavak kialakításán keresztül, a játszóterek létrehozásáig terjedő, teljes körű kivitelezési munkákat végzünk.